Malatya'dan Zeytin Dalı Harekatına Destek

Anesiad Malatya Şube Başkanı Resul KOCAMAZ yaptığı basın açıklamasında, Afrin Operasyonu için TSK'ya olan desteklerini yineledi.

ANESİAD Malatşa Şube Başkanı Resul Kocamaz, 

"Mevzu ülkenin ve milletin güvenliği olduğunda, Anesiad esnaf, sanayici ve iş adamları olarak her zaman her türlü fedakarlığa ve desteğe hazır oluruz. diye belirterek açıklamasında şunları söyledi .

"Zeytin Dalı Harekatı ile operasyonuna başlayan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başarılar diliyoruz.

Kalbimiz ve dualarımız Mehmetçiklerimizle beraber. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından yapılan bu harekat, Türkiye'nin ve bölgenin güvenliği için yapılan bir harekattır. Sınır güvenliğimiz için terör örgütlerini hedef alan bu harekat aynı zamanda bölge barışının tesisine de hizmet etmektedir"

"Mevzu ülkenin ve milletin güvenliği olduğunda, Anesiad esnaf, sanayici ve iş adamları olarak her zaman her türlü fedakarlığa ve desteğe hazır oluruz.

Türkiye, güneyinde bir terör koridoruna izin vermeyecektir. Sınır güvenliği konusundan atılan her adım bölgede huzuru sağlamaya ve Türkiye'nin güvenliğini arttırmaya yöneliktir.

Türkiye kendi sınır güvenliği ve meşru müdafaa hakkı açısından gerekli adımları atma hakkına sahiptir.

 Türkiye, bölgedeki ve Suriye'nin kuzeyindeki tüm terör unsurlarını temizlemek için üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor ve ciddi bir mücadele veriyor.

Ülke olarak her zaman Suriye'nin toprak bütünlüğünden yana olduk. Asıl işgalciler Deaş maskesi ile Ortadoğu'yu yangın yerine çeviren vampir ve harami emperyalistlerdir.

 Afrin operasyonu doğru bir adım ve destekliyoruz. Ordumuzla bereber, Özgür Suriye Ordusunun başarılı olacağına yürekten inanıyoruz.

Türk insanının, bölgenin ve islam dünyasının huzur ve güvenliği için yapılan, operasyonların, terörün kökü kazınana kadar devam edeceğinden en ufak şüphemiz yoktur. 

  Zeytin dalı harekatı, Suriye ve tüm islam topraklarında barış ve huzura; zalim ve müstekbirlerinde hüsran ve zilletlerine vesile olsun inşaallah."