15 TEMMUZ’DA BİR KEZ DAHA MEYDANLARDAYIZ...

Anadolu Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği (ANESİAD) Malatya Şube Başkanı Resul Kocamaz, 15 Temmuz Darbe girişiminin sene-i devriyesinde bir bildiri yayınladı

Ezanları susturan darbelerden, darbeleri susturan ezanları bahşeden Rabbimize Hamdolsun...

15 Temmuz 2016 günü millet iradesine yapılan alçak darbe girişiminin sene-i devriyesindeyiz. Bu darbe girişimi esnasında canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Bu vesileyle darbe girişiminde bulunan alçakları bir kez daha lanetliyor hak ettikleri en ağır cezaları almalarını temenni ediyoruz. Darbe girişiminde bulunan FETÖ 'yü ve darbeyi destekleyen emperyalist güçlerin ne amaçladıklarının farkındayız bu sebeple 15 Temmuz günü bir kez daha meydanlardayız.

15 Temmuz darbe girişiminin sadece ülke yönetimini ele geçirmek için değil, aynı zamanda dünyada yükselen bir değer olan ülkemizin ekonomik kalkınmasının son bulması için de yapıldığını biliyoruz. Bu farkındalıkla beraber bizler iş dünyasının temsilcileri olarak her zaman, her anlamda, her şartta ülkemizin istikrarından yanayız. Millet iradesinden taviz vererek ekonomik bir kalkınma olamayacağının farkındayız. Bu sebeple devlet ve millet iradesine karşı düzenlenen her türlü eylemin karşısındayız.

15 Temmuz gecesi yaşananların unutulmaması ve unutturulmaması için var gücümüzle çalışmak zorundayız Bu vesileyle düzenlenen etkinliklere katılarak bir kez daha meydanlardaki yerimizi alacağımızı ilan ediyor, aziz milletimizi de bu çağrımızı iletiyoruz.. 

Allah yar ve yardımcımız olsun, bu millete bir daha karanlık geceler yaşatmasın...